Snack Djendo Turnhout haalt opnieuw de media

Snack Djendo Turnhout kwam deze week in beeld op één, dit voor een medewerking aan het Sterkte netwerk,
Onder het goedkeurend oog van Joy Anna Thielemans nemen twee bekende Vlamingen ( Roos en William ) het tegen elkaar op, met hun sociale...

Over ons

Snack Djendo werd opgericht in het najaar van 2006 door Cauwelier Diego, toen student Ind. Ingenieur in de land en tuinbouw optie voedingsindustrie. Met een beperkt budget werd een tweedehands verkoopwagen opgekocht en na een zomer lang opknappen was deze operationeel.

Aanvankelijk was er slechts om de maand een opdracht, na wat mond aan mond reclame ging het echter de goeie richting uit en al snel kon de oude wagen ingeruild worden voor een volledig nieuwe verkoopwagen. Het bleef hier echter niet bij; enkele studentejaren verder werd een tweede verkoopwagen aangekocht en werden ook twee mobiele standen ontwikkeld.

Na studies Ind. ingenieur studeerde Diego verder voor een Master bedrijfseconomie aan de universiteit te Gent. Snack Djendo kreeg meer en meer opdrachten en werd een begrip op tal van fuiven, galabals, bedrijfsevents, … het aanbod bleef niet bij hamburgers en frieten maar nam in snel tempo toe en breide uit met pasta, wok, panini, … om verder te kunnen groeien besloot zaakvoerder Diego om nog een extra opleiding Traiteur banketaannemer te volgen in avondonderwijs.

Momenteel blijven wij gestaag groeien en vinden steeds meer klanten de weg naar onze diensten, naast onze mobiele verkoopwagens te Diksmuide zijn wij ook gestart met een vaste locatie in De Haan (pop-up tijdens zomer maanden) en een extra uitvalsbasis in Turnhout van waaruit mijn franchisenemers hun activiteiten ontplooien.

The story goes on….